درباره ما
معرفی شرکت دیسمان
شرکت دیسمان با بیش از چهل و پنج سال سابقه در امر ساخت و ساز به روش پیشساخته بتنی و با تجربه ساخت بیش از پنج میلیون متر مربع بنا با کاربرد های مختلف صنعتی، مسکونی، اداری، فرهنگی درمانی و … و همچنین بیش از ۱,۲۰۰,۰۰۰ متر دیوارکشی در اقصی نقاط کشور، از برجسته ترین مجریان طرح های انبوه سازی در سطح کشور به شمار میرود.
شرکت دیسمان با کادر مجرّب فنّی و استفاده از آئیننامه های معتبر ملّی و بین المللی و با داشتن نزدیک به یکصدهزار متر مربع فضا و ده هزار متر مربع سالن تولید، با تکیه بر امکانات مختلف از قبیل آزمایشگاه پیشرفته، واحد کنترل کیفیت محصولات، واحد شن شویی، سیلو های هشت گانه مصالح شن و ماسه دانه بندی شده، سیلو های مختلف جهت ذخیره نمودن سیمان از تیپ های مختلف تا میزان ۷۰۰ تن، چند واحد بچینگ منحصر بفرد دانمارکی مجهز به تزریق بخار و … و همچنین، با دارا بودن سه خط تولید قطعات سقف، دیوار و قطعات متفرقه با ظرفیت تولید ۶۰,۰۰۰ متر مکعب بتن تازه در سال که با تزریق بخار به دیگ، امکان دستیابی به بتن گرم نیز فراهم میگردد و نیز خط تولید قطعات نمای GFRC با ظرفیت تولید ۵۰۰,۰۰۰ متر مربع در سال و امکانات و تجهیزات پیشرفته دیگر، قادر به تولید و اجرای پروژه های مختلف با ظرفیت ۲۰۰,۰۰۰ متر مربع بنا در سال با کاربری های مختلف میباشد.
تاریخچه شرکت
با توجه به افزایش جمعیت کشور و لزوم تأمین نیاز های جامعه به مسکن، فضا های آموزشی، مراکز بهداشتی درمانی و واحد های صنعتی، استفاده از ساختمان های پیش ساخته و تولید صنعتی ساختمان، تنها راه حل این مشکل میباشد.
شرکت تولید بنا های پیشساخته بتنی دیسمان با همین انگیزه و با دارا بودن دستگاه های ساخت و ساز اتوماتیک و منحصر بفرد، در سال ۱۳۵۴ توسط بخش خصوصی و با مشارکت بانک ها در زمینی به مساحت یکصد هزار متر مربع تأسیس و همزمان با پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی ایران، به بهره برداری رسید و تولید آزمایشی خود را آغاز نمود. هماکنون، با بیش از چهل و پنج سال سابقه خدمت و تجربه ساخت بیش از پنج میلیون متر مربع بنا با کاربرد های مختلف، از برجسته ترین مجریان طرح های انبوه سازی در سطح کشور به شمار میرود.
در سال ۱۳۶۱، شرکت مشمول بند (ج) قانون حفاظت از صنایع قرار گرفته و تحت پوشش سازمان صنایع ملی ایران قرار گرفت و سهام آن به بانک صنعت و معدن و نهایتا در سال ۱۳۷۸، سهام آن به شرکت پگاه رزمآوران اصفهان که متعلق به ۲۳۰۰۰ نفر از خانواده های معظم شهدا، جانبازان و ایثارگران استان اصفهان است، واگذار گردید که همچنان با ارتقاء سطح کمّی و کیفی روش های طراحی و تولید، در راه توسعه و خدمت به کشور گام بر میدارد.
اعضای هیئت مدیره
محمد عزیزی
مجید آقائی
غلامحسین هاشمی
واحد های کارخانه
واحد تحقیق و توسعه (R&D)
با توجه به لزوم استفاده از تكنولوژی های جديد ساخت و ساز در امر توليد ساختمان، بخش تحقيق و توسعه (R&D) شرکت دیسمان با تحقیق و مطالعه بر روی صنعت پیش ساختگی دنیا سعی در استفاده از تکنولوژی روز داشته و در این راستا از همکاری اساتيد دانشگاههای استان نیز استفاده میکند.
ارتباط تنگاتنگ با مرکز تحقیقات راه و مسکن، طراحی انواع بتن خاص، طراحی سیستم های سازه ای جدید و … برخی از فعالیت های این واحد است.
واحد فنی و مهندسی
واحد فنی مهندسی شرکت شامل بخش های دفتر فنی، آزمایشگاه و کنترل کیفیت میباشد. واحد های آزمایشگاه و کنترل کیفیت، زیر نظر واحد دفتر فنی فعالیت میکنند.
واحد دفتر فنی
شرکت دیسمان با بهرهگيری از دانش فنی افراد متخصص و بکارگیری نرم افزارها و آئین نامه های بین المللی، محاسبات و طراحی سازه های پیش ساخته بتنی و همچنین تهیه نقشه های تولید و اجرایی را بر عهده دارد. همچنین ارتباط تنگاتنگ دفترفنی با واحدهای تولید و اجرا موجب جلوگیری از خطا و ارتقاء کیفی محصولات میگردد.
واحد آزمایشگاه بتن
آزمایشگاه با دارا بودن تجهيزات و امكانات آزمایشگاهی، وظيفه كنترل و آزمايش مصالح اولیه مورد استفاده در ساخت بتن، طراحی طرح اختلاط، کنترل بتن ریزی حین تولید و انجام آزمایشات بتن را بر عهده دارد. همچنین این واحد بازوی اجرایی بخش تحقیق و توسعه در خصوص طراحی و انجام آزمایشات بتن های خاص میباشد.
واحد کنترل کیفیت
کنترل کیفیت با استفاده از نیروهای متخصص و با تجربه، کنترل تمامی فرایند ساخت تا مرحله ارسال قطعات به پروژه ها را بر عهده دارد. این واحد، بازوی نظارتی دفتر فنی در واحد تولید بوده و همچنین آزمایش و بکارگیری هر نوع محصول جدید یا روش های اجرایی نوین تحت نظارت این واحد انجام میشود.
واحد تولید
واحد تولید در سالن های متعدد به مساحت ده هزار مترمربع قرار دارد. این واحد با تكيه بر توانایی نیروی انسانی با تجربه و کارآمد و با استفاده از امكانات و تجهيزات مختلف از قبيل شن شویی، سيلوهای هشت گانه مصالح شن و ماسه دانه بندی شده، سيلوهای متعدد سیمان تا مقدار ۷۰۰ تن، دستگاه های بچينگ، جرثقیل های سنگین و تجهيزات ديگر، تولید قطعات پیش ساخته بتنی را انجام میدهد. فرایند تولید در بخش های مختلف این واحد انجام میشود که در ادامه به معرفی آن پرداخته شده است:
واحد مدیریت و برنامه ریزی تولید
این واحد برنامه جامع فرایند تولید را تدوین و اجرا میکند. فرایند از سفارش مواد اولیه، تا ساخت قالب، آرماتوربندی و بتن ریزی را شامل میگردد. کلیه فرایند توسط سرپرست های بخش های مختلف تولید، پیگیری و نظارت میشود.
واحد آرماتور بندی و فلزكاری
این واحد با استفاده از تجهیزاتی همچون جرثقيلهای سقفی، دستگاه های كلاف صافكن، قطع و خم ميلگرد، دستگاه قيچی آهنبر، ماشين های تراش فرز، دريلهای راديال، ارّههای نواری و ديگر امكانات، مسئوليت ساخت آرماتوربندی و الحاقات فلزی مورد نیاز در ساخت قطعات را بر عهده دارد.
واحد قالبسازی
واحد قالبسازی با دارا بودن تجهیزات کامل، توانایی ساخت انواع قالب های فلزی و غیر فلزی را دارا میباشد. قالب های فلزی معمولا برای ساخت قطعات بتنی تهیه شده و متناسب با نیاز های هر پروژه عملیات تبدیل و تغییر بر روی آن انجام میشود. قالب های غیر فلزی شامل فایبرگلاس، سیلیکون و … نیز معمولا برای ساخت قطعات GFRC و GRG ساخته شده و مورد استفاده قرار میگیرد.
واحد میکسر و شنشویی
ايستگاه مركزی بتن (بچينگ پلانت) مجهز به سيستم تمام كامپيوتری و با دستورالعملهای ساخت بتن استاندارد با سه مخزن ساخت بتن، سيلوهای سيمان، سيلوهای دپوی مصالح، نوار نقالههای مجهز به سيستم مانيتور مداربسته، … با ظرفيت تولید ۶۰ متر مكعب بتن در ساعت، بتن مورد نیاز خطوط تولید را تامین میکند. همچنین مصالح سنگدانه ای پس از ورود به شرکت در واحد شن شویی شسته شده و دانه بندی میشود و پس از انتقال به سیلو های مصالح در ساخت بتن استفاده میگردد.
خط توليد سقف هالوکور
تولید قطعات سقف هالوکور در سالنی مجهز به سیستم کنترل تمام کامپیوتری، جرثقیل سقفی، تونل بخار جهت عمل آوری و … به انجام میرسد. این واحد قادر است در هر ده دقیقه یک قطعه سقف تولید نماید. ظرفیت تولید این خط برابر ۲۱.۰۰۰ متر مکعب بتن، تقریبا معادل ۱۵۰.۰۰۰ مترمربع سقف در سال میباشد.
خط توليد ديوار
اين بخش با در اختيار داشتن قالبهای دو جداره (سيستم باطری) و سيستم بتن ريزی خطی قادر به توليد ديوار با مشخصات متنوع میباشد. اين قسمت با امكاناتی چون خشككن های مدرن به طريقه دمش هوای گرم در جدارههای قالبهای دوجداره برای عملآوری قطعات ويبره های تعبيه شده در بدنه قالب ها، جرثقيلهای سقفی با ظرفيت ۲۵ تن و ريل ها و واگنهای حمل بتن، امكان توليد ۱۵.۰۰۰ مترمكعب بتن، تقریبا معادل ۱۲۵.۰۰۰ مترمربع دیوار در سال را فراهم میآورند.
خط تولید قطعات خاص
در این بخش انواع قطعات بتنی بر اساس سفارش خریدار ساخته میشود. تجهیزاتی همچون، جرثقیل های سقفی با ظرفیت ۱۰ تن، میز های ویبره، انواع قالب های قطعات سبک و سنگین و …، امکان تولید هر نوع قطعه مطابق سفارش خریدار را فراهم مینماید. عمل آوری بتن در این قسمت به دو روش آبدهی و بخار دهی انجام میگردد.
خط توليد قطعات GFRC
این بخش با استفاده از دستگاه های اسپری، میکسر های مخصوص GFRC و اتاقک های عملآوری، قادر است انواع قطعات GFRC را تولید نماید. ساخت قطعات وابسته به طراحی و هندسه قطعه به دو روش اسپری یا پریمیکس و یا ترکیبی انجام میشود. عملآوری قطعات در اتاقک های مرطوب با رطوبت بیش از ۹۰ درصد انجام شده و در مواردی نیز، در مخلوط بتن از افزودنی های مخصوص، به منظور عدم نیاز به عملآوری ثانویه استفاده میشود. ظرفیت تولید این خط، سالانه ۱۵۰.۰۰۰ مترمربع قطعات نمای GFRC است.
خط توليد قطعات GRG
این بخش با استفاده از دستگاه های اسپری و میکسر های مخصوص GRG قادر است انواع قطعات GRG را تولید نماید. ساخت قطعات وابسته به طراحی و هندسه قطعه، به دو روش اسپری یا پریمیکس و یا ترکیبی انجام میشود.
انبار محصول
انبار محصول شامل واحد بارانداز، تعمیرگاه و تریلی های حمل قطعات میباشد. واحد بارانداز با برخورداری از ۴۵.۰۰۰ مترمربع فضا جهت دپو كردن قطعات پیش ساخته با استفاده از سه دستگاه جرثقيل دروازهای ۱۰ تنی و تجهزات ديگر و بکارگیری اكيپهای مجرب، انتقال قطعات از سالن های تولید به انبار محصول و همچنین بارگیری و ارسال قطعات به محل پروژه ها را انجام میدهد.
واحد تعمیرات و نگهداری
این واحد شامل بخش های برق، مکانیک و تاسیسات میباشد. با توجه به وجود ماشین آلات، تجهیزات و تاسیسات متنوع و سنگین در شرکت، این واحد مسئولیت نگهداری، سرویس، اورهال، بازسازی و تعمیر تجهیزات و ماشین آلات را بر عهده داشته و مجری سیستم TPM میباشد.
واحد اجرایی
واحد اجرایی شرکت، ضمن تهیه برنامه زمانبندی پروژه ها، انجام کلیه مراحل نصب و اجرای پروژه های شرکت را بر عهده دارد. امكانات اين واحد، شامل ماشین آلات و تجهیزات مورد نیاز جهت تجهیز کارگاه، نصب و اجرای پروژه ها میباشد. با توجه به این که عملیات نصب و اجرای پروژه های پیشساخته نیازمند مهارت و تجربه تخصصی است، تمامی مراحل اجرایی توسط نیروهای مجرب شرکت و یا توسط پیمانکار با صلاحیت، تحت نظارت مستقیم واحد اجرایی انجام میگردد.